Info for læresteder

Her kan du laste ned informasjonsmateriell om SiO, bestille semesteroblater og sende forespørsel om informasjonsmøter og stand.

Denne siden er for deg som er ansatt på et av lærestedene tilknyttet SiO. Er du student, kan du lese mer om tilbudene du kan benytte deg av her.

Vil lærestedet ditt ha SiO på besøk?

Vi kommer gjerne til ditt studiested for å fortelle studentene mer om SiOs tilbud. Vi kan delta på informasjonsmøter med nye studenter, eller ha stand.Send oss en forespørsel så vil vi komme tilbake til deg så raskt vi kan.

Nyhetsbrev for læresteder

Vil du holde deg oppdatert på nyheter om SiO? Nyhetsbrevet sendes ut ca. fire ganger i året og inneholder informasjon om relevante arrangementer og nye SiO-tjenester. 

Meld deg på nyhetsbrevet

God start foredrag for nye studenter

SiO har utviklet et foredrag som gir nye studenter en god start på studietilværelsen. Her får de tips og strategier for stressmestring og tidsplanlegging, og råd rundt psykisk helse.Foredraget holdes av rådgiver og psykolog fra SiO Helse og varer i 45 minutter. Vi kommer gjerne til ditt studiested og holder foredraget, eller du kan laste det ned på video.

Frokostmøter

SiO holder jevnlige frokostmøter med temaer som er relevante for ansatte som jobber med studiestart, studentliv og læringsmiljø.

Les mer om neste frokostmøte

Ønsker du å bestille semesteroblater?

Semesteroblatet er studentens bevis på at semesteravgiften er betalt og at de har rett på å bruke SiOs tjenester.Frist for å bestille semesteroblater er uke 1 (vårsemester) og uke 32 (høstsemester).

God start – foredrag for nye studenter

I dette foredraget gir en rådgiver og psykolog fra SiO Helse studentene tips og strategier for stressmestring og tidsplanlegging og råd rundt psykisk helse.

Bestill foredrag

Informasjon om SiOs tjenester

SiO-studenter kan benytte seg av et bredt helsetilbud, bli med på gratis kurs og arrangementer, trene på byens beste treningssentre til en rimelig penge, og søke på en av våre 10 000 studentboliger.Vi har samlet illustrasjonsbilder, skjermbilder, videoer, og tekster som beskriver tilbudet vårt. Vi er glade for at du som ansatt på et av våre tilknyttede læresteder bidrar til å informere studentene om hvilke tilbud de kan benytte seg av.

Ikke gå glipp av viktig info

Meld deg på nyhetsbrevet vårt som er spesielt utviklet for deg som er ansatt på et lærested tilknyttet SiO. Her vil du få informasjon om relevante arrangementer og nye SiO-tjenester.

Få nyhetsbrev for læresteder

Oppdatert 13.02.23