Event på Athletica Vulkan

Hit & Strength Challenge på Athletica Vulkan med Nathalie og Sala torsdag 25. mai klokken 09.00-11.00. Tar du utfordringen? Denne ekstra lange timen vil inneholde en god styrke- og teknikkdel på baseøvelser, en skikkelig svettefest av en partnerøkt og noen overraskelser underveis. Book timen i appen eller her fra 5 dager før.

Event på Athletica Kringsjå

Experience Marka er et event hvor vi går en lengre tur i Normarka. Ca 3,5 time. Underveis på turen slår vi opp leir, lager bål, serverer litt snacks og sosialiserer før vi drar hjem igjen. Husk å ta med drikke og egen mat hvis du vil grille noe. Kle deg etter forholdene. Vi besøker ulike destinasjoner i Nordmarka og turen starter og slutter ved Athletica Kringsjå. Ut på tur aldri sur! Book timen i appen eller her fra 5 dager før. 

Event på Athletica Centrum

Gjennom vinteren og våren er det en rekke ekstra gruppetimer på Athletica Centrum. 

Watt Cycling Around the World med Vero O. den siste søndagen i måneden fra og med januar til og med mai klokken 11.30-13.30. En annerledes sykkeltime med visuell film der man "sykler innom" kjente steder i verden. Book timen i appen eller her fra 5 dager før. 

Pop-up Cross Training med Ingvild S og Sofie C. Dette er en eventtime som vil dukke opp i ny og ne dette semesteret. Opplegg og tidspunkt varierer, men de kommer til å inneholde både styrke og kondisjon. Timene er sosiale, samtidig som det skal utfordre deltakerne til å prøve mer komplekse øvelser i trygge rammer. Timene vil annonseres på de faste gruppetimene til Ingvild S og Sofie C, samt med plakater på senteret, cirka 2 uker i forveien. Book timen i appen eller her fra 5 dager før. 

Soma Move med Sofie C og Julie G lørdag 4. februar klokken 14.00-14.55. Bli med på en team-teach time der du blir kjent med nye, lekende bevegelighetsøvelser og får en kul treningsopplevelse med både koordinasjon, balanse, smidighet og styrke. Book timen i appen eller her fra 5 dager før. 

Watt Cycling 4x4 Valentines Special med Vero mandag 13. februar klokken 17.00-17.45. En sykkeltime full av kjærlighet. Kom som du er, enten alene eller med en venn eller partner. Book timen i appen eller her fra 5 dager før. 

Super Cage Challenge lørdag 18. februar og lørdag 15. april klokken 15.00-16.00 med Team Athletica Centrum. En sirkeløkt i en større og mer spennende versjon der vi bruker hele underetasjen på Athletica Centrum. Det blir 6 stasjoner og 6 instruktører. Book timen i appen eller her fra 5 dager før. 

Tons of Watt med Vero lørdag 11. mars klokken 14.30-15.25 . En sykkeltime utenom det vanlige med frekke tempotråkk og beinharde styrketråkk til heftig rockemusikk. Ta gjerne på deg en ban t-skjorte eller andre effekter. Book timen i appen eller her fra 5 dager før.

Soma Move Release Party med Sofie C og Julie G torsdag 30. mars klokken 07.15-08.00. Dette er timen for deg som ønsker å utvikle en smidig, sterk og atletisk kropp, og som synes det er gøy å utforske og leke med bevegelse av egen kropp. Man jobber med kroppen som eneste verktøy i en uavbrutt serie med bevegelsesmønstre, barbeint på en yogamatte. Bli med på Release Party og lær det splitter nye Soma Move mønsteret. Book timen i appen eller her fra 5 dager før. 

Watt Pride Ride med Vero søndag 4. juni klokken 11.30-13.30. Vi feirer Pride på sykkelen med skikkelig god musikk og trøkk. Kom akkurat som du er, og pynt seg gjerne i regnbuens farger hvis du ønsker det. Book timen i appen eller her fra 5 dager før. 

Test en PT gratis!

Noen ganger vil det ligge timer som heter Test en PT gratis i bookingen vår. Dette er rett og slett en personlig trener som ønsker å gi deg en gratis PT-time, en til en, med fokus på hvordan det kan være å trene med en PT. Her er det første person-til-mølla-prinsippet som gjelder! Husk å book deg av innen tre timer før hvis du ikke kan delta likevel. Da kan noen andre nemlig få din plass.