Haller, baner og svømming

Alle medlemmer i SiO Athletica har svømmehall inkludert i medlemskapet. Vi har også klatrevegg, buldrerom og flerbrukshaller, samt tennis- og squashbaner for leie.

Svømmehallen på Athletica Domus

På Athletica Domus har vi gode muligheter for deg som liker å svømme. Her finner du både et 25 meter langt svømmebasseng og et mindre basseng med 33 grader. Inngang er inkludert i medlemskapet, dersom du ikke er medlem kan du kjøpe enkeltbillett eller klippekort.Her kan du se timeplan for svømmehallen 27. mars til 2. aprilHer kan du se timeplan for svømmehallen påskeuken fra 3. april til 9. aprilHer kan du se timeplan for svømmehallen 10. april til 16. april

PT for svømming

Visste du at hos oss har vi egne personlige trenere som er spesialiserte på svømmetrening og teknikk? 

Se hele vårt PT-team

Tennis og squash

På Athletica Domus kan du booke både tennis- og squashbaner for en liten sum. Vi leier ut racketer og du kan kjøpe baller i resepsjonen. Book bane enkelt på nett, og henvend deg i resepsjonen for registrering når du kommer. Om du ikke er medlem må du kjøpe enkeltbillett eller klippekort for å få tilgang til banene.Tennisbanene er utendørs og derfor kun åpne i sommerhalvåret. 

Bli med på tenniskurs

I sommerhalvåret holder vi tenniskurs. Kursene passer både for deg som aldri har spilt før, eller som er litt øvet.

Meld deg på kurs

Buldring og klatring på Athletica Blindern

Athletica Blindern har klatrevegg og buldrerom for deg som er glad i å klatre. Som medlem er det gratis å bruke buldrerommet og klatreveggen. Er du ikke medlem, må du kjøpe enkeltbillett eller klippekort for å få tilgang.Klatreveggen ligger i flerbrukshallen og hvis du vil være sikker på å få klatre kan du leie denne delen av hallen. Buldrerommet kan ikke bookes, så her må du vente på tur.Du kan leie klatresko og kjøpe flytende kalk i resepsjonen.

Driftsmelding buldrerommet

Merk at buldrerommet holdes stengt på grunn av vedlikehold og endring av ruter 14. og 15. april. 

Flerbrukshaller

Vi har flerbrukshall på Athletica Domus og Athletica Blindern. Hallen på Athletica Blindern kan leies til egentrening når den ikke er utleid til studentidrettslag. Det er også mulig å møte opp og bruke hallene gratis, men da uten garanti for at de er ledige.Hallene kan brukes til egentrening og fotball, innebandy, håndball, basketball, volleyball og badminton.

Book flerbrukshallen til idrettslaget ditt

Er du medlem av et studentidrettslag, kan du og laget ditt booke flerbrukshallen til faste treningstider.

Søk om treningstid
Lei kunstgressbanen på Athletica Domus

Kunstgressbanen finner du på utsiden av Athletica Domus. Du kan leie banen for enkelttimer, eller til laget ditt om dere ønsker fast treningstid. På dagtid finnes det gode muligheter for å få leid kunstgressbanen.

Ta kontakt for å leie banen

Oppdatert 31.03.23