Haller, baner og svømming

Alle medlemmer i SiO Athletica har svømmehall inkludert i medlemskapet. Vi har også klatrevegg, buldrerom og flerbrukshaller, samt tennis- og squashbaner for leie.

Svømmehallen på Athletica Domus

På Athletica Domus har vi gode muligheter for deg som liker å svømme. Her finner du både et 25 meter langt svømmebasseng og et mindre basseng med 33 grader. Inngang er inkludert i medlemskapet, og dersom du ikke er medlem kan du kjøpe enkeltbillett eller klippekort.

PT for svømming

Visste du at hos oss har vi egne personlige trenere som er spesialiserte på svømmetrening og teknikk? 

Se hele vårt PT-team

Tennis og squash

På Athletica Domus kan du booke både tennis- og squashbaner for en liten sum. Vi leier ut racketer og du kan kjøpe baller i resepsjonen. Book bane enkelt her på nett, og henvend deg i resepsjonen for registrering når du kommer. Om du ikke er medlem må du kjøpe enkeltbillett eller klippekort i tillegg for å få tilgang til banene.Tennisbanene er utendørs og derfor kun åpne i sommerhalvåret. Lurer du på hvordan du spiller tennis? Ta en titt her.Lurer du på hvordan du spiller squash? Ta en titt her.

Tennisbanene er åpne

Tennisbanene er åpne. Hva venter du på? Book bane her!

Bli med på tenniskurs

Over sommerhalvåret arrangerer vi tenniskurs. Kursene passer både for deg som aldri har spilt før eller som er litt øvet.

Meld deg på kurs

Buldring og klatring på Athletica Blindern

Athletica Blindern har klatrevegg og buldrerom for deg som er glad i å klatre. Som medlem er det gratis å bruke buldrerommet og klatreveggen. Er du ikke medlem, må du kjøpe enkeltbillett eller klippekort for å få tilgang.Klatreveggen ligger i flerbrukshallen, og klatreveggen kan brukes når del 1 av flerbrukshallen ikke er i bruk. Hvis du vil forsikre deg om at du får klatret, kan du booke denne delen av hallen. Buldrerommet kan ikke bookes, så her må du vente på tur.Du kan leie klatresko og kjøpe flytende kalk i resepsjonen.

Flerbrukshaller

Vi har flerbrukshall på Athletica Domus og Athletica Blindern. Hallen på Athletica Blindern kan leies til egentrening når den ikke er utleid til studentidrettslag. Som medlem, eller hvis du kjøper enkeltbillett eller bruker klippekort, er det også mulig å bare møte opp og bruke hallene gratis, men da uten garanti for at de er ledige.Hallene kan brukes til egentrening og fotball, innebandy, håndball, basketball, volleyball og badminton.

Book flerbrukshallen til idrettslaget ditt

Er du medlem av et studentidrettslag, kan du og laget ditt booke flerbrukshallen til faste treningstider.

Søk om treningstid

Kunstgressbane og løpebane på Athletica Domus

Utendørs på Athletica Domus har vi kunstgressbane og enkel løpebane (100 meter). Kunstgressbanen kan bookes til egentrening når den ikke er utleid.Løpebanen kan også bookes til egentrening.Er du medlem hos SiO Athletica, eller ved å kjøpe enkeltbillett eller klippekort, er det mulig å bruke kunstgressbanen eller løpebanen gratis ved å bare møte opp, hvis det er ledig. Da er det første-person-til mølla prinsippet som gjelder. Merk at fasilitetene kan holdes av til kurs/arrangement. Henvend deg alltid i resepsjonen på Athletica Domus for registrering når du kommer, enten du har forhåndsbooket eller ikke, slik at vi kan gi deg tilgang til kunstgressbanen/ løpebanen.

Book kunstgressbanen på Athletica Domus

Kunstgressbanen finner du på utsiden av Athletica Domus. På dagtid finnes det særlig gode muligheter for å få leid kunstgressbanen.

Book kunstgressbanen

Oppdatert 22.09.23